Wereldwijde support van 150 professionals

Om onze missie te realiseren, kiezen we voor technische ondersteuning van de bovenste plank.
In nauwe samenwerking met een netwerk van softwarepartners hebben we een ijzersterk technisch ondersteuningsteam samengesteld. Dit team beschikt over ervaring en expertise in industriële metrologie, productengineering en het productieproces. Met 150 vaardige applicatiespecialisten uit 19 landen staan we u in 20 verschillende talen met raad en daad terzijde.

Beveiligde technische ondersteuningszone

De beveiligde technische ondersteuningszone biedt gebruikers van PolyWorks® 24/7 online toegang tot:

Software-releases

• Naast de nieuwste release van elk product zijn er ook eerdere releases beschikbaar.
• Elke software kan nu worden gedownload van een HTTPS- en FTP-bron, zowel in 64-bits als indien van toepassing in 32-bits, voor elke clientconfiguratie.

Knowledge Base

• De kennisbank bevat meer dan 200 artikelen met afbeeldingen en video’s om uw kennis te vergroten.
• Suggesties van gerelateerde artikelen en trending artikelen helpen u efficiënt te bladeren en nieuwe PolyWorks-functionaliteiten te ontdekken.

Support

• U kunt rechtstreeks vanuit de zone voor technische ondersteuning contact opnemen met uw ondersteuningsteam.
• Vanuit het gedeelte Contactondersteuning kunt u uw ondersteuningsaanvraag indienen en grote bestanden opnemen.
• Bij het maken van uw Case worden artikelen met relevante inhoud weergegeven in de zijbalk. Misschien vindt u het antwoord op uw vraag al voordat u deze heeft ingediend.
• In de sectie Mijn technische ondersteuningszones kunt u uw bestaande gevallen bekijken, grote bestanden downloaden die voor u zijn geüpload door ons technische ondersteuningsteam en bestanden toevoegen aan uw ondersteuningsgevallen.

Forum

• U kunt uw vragen stellen en ideeën en opmerkingen delen met de PolyWorks®-community.

Global Search

• Een krachtige zoekfunctie om u te helpen antwoorden te vinden. Softwarereleases, artikelen, uw TSZ-cases, macroscripts, forumdiscussies: de tool zoekt in de hele site-inhoud om de informatie te vinden die u zoekt.

Toegang tot de technische ondersteuningszone

Klik hier om u aan te melden voor de technische ondersteuningszone.

Wilt u een account maken?

Heeft u nog geen toegang tot de technische ondersteuningszone? Stuur dan een e-mail naar keys@innovmetric.com met uw volledige naam, e-mailadres en PolyWorks® dongle ID. U ontvangt uw wachtwoord kort daarna per e-mail. Met dit wachtwoord krijgt u toegang tot de technische ondersteuningszone.

Uw wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten om toegang te krijgen tot de technische ondersteuningszone? Klik hier en het systeem genereert automatisch een nieuw wachtwoord. Als u hiermee inlogt, kunt u het wachtwoord wijzigen.

Interesse in een demo?

Heeft u interesse in een demonstratie van de mogelijkheden van PolyWorks®? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

1 + 3 = ?

); ga('send', 'pageview');