Ondersteuning bij behalen bedrijfsdoelstellingen

Als uw 3D-metrologiepartner stelt PolyWorks Benelux zich ten doel om uw verwachtingen te overtreffen.
Als ervaren partner verstaan we de kunst om de voordelen van 3D-metrologie voor uw productieproces maximaal toe te passen. Dankzij deze bijdrage geven we de kwaliteit van uw engineeringsproces een flinke impuls en tillen we de kwaliteit van uw producten naar een hoger plan. Op deze manier ondersteunen we uw organisatie bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.

Inleving in uw business

De support van PolyWorks® reikt verder dan de traditionele ondersteuning die u van softwarepartners gewend bent. We nemen uitgebreid de tijd om uw productieprocessen te begrijpen en uw behoeften van A tot Z te analyseren. Pas daarna ontvangt u een advies over de optimale oplossing voor uw meetkundige uitdagingen. Pas als u uw meetkundige opdracht succesvol afrondt, is onze missie geslaagd.

Samenwerking met specialisten

Voor de service en dienstverlening kiest PolyWorks Benelux voor technische ondersteuning van de bovenste plank. In nauwe samenwerking met een netwerk van softwarepartners hebben we een ijzersterk technisch ondersteuningsteam samengesteld. Dit team beschikt over ervaring en expertise in industriële metrologie, productengineering en het productieproces.

Weet u wanneer u de juiste CMM of meetarm software kiest?

PolyWorks Benelux geeft u graag een unieke kans om kennis te maken met onze software en de mogelijkheden daarvan en biedt u een Evaluatie Licentie (via dongel) aan zodat u 2 maanden de mogelijkheden én de voordelen van onze software kunt ervaren.
Klik hier voor meer informatie voor CMM software.
Klik hier voor meer informatie voor meetarm software.