[ecwd id="5432"]


31 mei 2022 2e Kennisdag 2022
13.30 – 16.00 uur
Online

Onze 2e Kennisdag vindt plaats in de vorm van een Webinar, waarin alle nieuwigheden van de PolyWorks 2022 release worden belicht. Iedereen kan zich aanmelden zodat men interactief vragen kan stellen tijdens dit Live Event.

15  juni VDL-PolyWorks Middag
12.30-17:00 uur
VDL Special Vehicles

VDL en PolyWorks werken weer samen voor de 2e editie van de VDL-PolyWorks Middag. Dit is een middag die in het teken staat van het verbeteren en waarborgen van kwaliteit binnen de VDL Groep, voor hedendaagse processen maar ook met het oog op de toekomst. Vanaf vandaag kunnen werkvoorbereiders, meettechnici, bedrijfsleiders en directieleden van de VDL groep zich weer inschrijven voor deze interactieve middag met presentaties rondom het thema kwaliteit. Dit keer zal de VDL-PolyWorks Middag plaatsvinden bij VDL Special Vehicles.

Is uw organisatie geïnteresseerd in kwaliteitsbewaking en verbetering? Wij organiseren in uw bedrijfsgroep graag eenzelfde middag.

22- 23 juni 3D Production Days
09:30-17:00 uur
Klokgebouw Eindhoven

Van 3D model tot eindproduct: de 3D Production Days biedt een compleet overzicht van de gehele 3D waardeketen. Alle aspecten van 3D productie komen aan bod: de 3D tekening met product and manufacturing information (PMI), 3D scannen, prototyping, 3D simulatie, 3D printen / Additive Manufacturing, postprocessing en 3D visualisatie.

23 juni MBD Solutions Event
Buildings blocks for MBD in a production Enviroment

14:30-14:55 uur
Klokgebouw Room 1 – MBD-Maak

Model Based Definition (MBD), of ook wel 3D PMI, is de nieuwste revolutie in het CAD/CAM/CAE-domein. Het gebruik van 2D-tekeningen wordt uit gefaseerd en vervangen voor geannoteerde 3D-modellen en technische data pakketten (3D TDP). Het voordeel: er is één enkele bron voor alle ontwerpinformatie. MBD helpt u bovendien in de productontwikkeling, het offertestadium, de werkvoorbereiding en het maak- en kwaliteitsproces. Het is niet voor niets dat steeds meer OEMs en toeleveranciers overstappen van de 2D tekening naar een 3D model met Product and Manufacturing Information (PMI).

Van 2D tekening naar 3D model: krijg antwoord op al uw Model Based Defintion/3D PMI uitdagingen

Na implementatie van Model Based Definition draait volgende stap om het ervaren van de voordelen van deze digitale manier van werken. Tijdens het MBD Solutions Event ontdekt u de verschillende oplossingen voor uw 3D PMI uitdagingen. Om optimaal te kunnen profiteren van 3D PMI heeft u de juiste tools, kennis en ondersteuning nodig. Ontdek de huidige stand van zaken, de roadmap van ASML en welke andere OEMs ook overgaan op deze manier van werken.

Model Based Definition/3D PMI, CAD/CAM/CAE, 3D TDP

Meer informatie: MBD Solutions Event