PolyWorks Benelux heeft een joint venture met InnovMetric Software Inc.

InnovMetric is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in de stad Quebec en heeft dochterondernemingen en joint ventures in 16 landen:
Canada, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Turkije, India, Thailand, China, Japan, Tsjechië en Zuid-Afrika.
InnovMetric heeft nu 17.000 klanten in 98 landen.

Toonaangevend in 3D-metrologie

InnovMetric is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van universele softwareoplossingen voor
3D-metrologie. We zijn er trots op bij te dragen aan het succes van de grootste industriële productiebedrijven met de steun van onze 450 professionals die werkzaam zijn in onze verschillende internationale kantoren. Daarnaast plukken deze productiebedrijven de vruchten van de bijbehorende technische diensten om de voordelen van
3D-meettechnieken voor hun engineering- en productietoepassingen te maximaliseren.

Ontwikkelingen

InnovMetric investeert nu enorm in het creëren van de volgende generatie digitale gegevens- en procesbeheertechnologieën die 3D-meetgegevens centraal stellen in uw bedrijfsprocessen om de time-to-market en fabricagekosten aanzienlijk te verminderen.

Internationale klantenkring

Tot de internationale klantenkring van InnovMetric horen onder andere: Toyota, GM, Volkswagen, Honda, BMW, Daimler, Ford, Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Boeing, Embraer, Bombardier en Apple.

); ga('send', 'pageview');