PolyWorks Benelux heeft een joint venture met InnovMetric Software Inc.

InnovMetric is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in de stad Quebec en heeft dochterondernemingen en joint ventures in 16 landen: Canada, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Turkije, India, Thailand, China, Japan, Tsjechië en Zuid-Afrika.

Toonaangevend in 3D-metrologie

InnovMetric is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van universele softwareoplossingen voor 3D-metrologie. De grootste industriële productieorganisaties van de wereld vertrouwen op de PolyWorks®-softwareoplossingen van InnovMetric. Daarnaast plukken ze de vruchten van de bijbehorende technische diensten om de voordelen van 3D-meettechnieken voor hun engineering- en productietoepassingen te maximaliseren.

Ontwikkelingen

InnovMetric investeert nu enorm in het creëren van de volgende generatie digitale gegevens- en procesbeheertechnologieën die 3D-meetgegevens centraal stellen in uw bedrijfsprocessen om de time-to-market en fabricagekosten aanzienlijk te verminderen.

Internationale klantenkring

Tot de internationale klantenkring van InnovMetric horen onder andere: Toyota, GM, Volkswagen, Honda, BMW, Daimler, Ford, Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Boeing, Embraer, Bombardier en Apple.

Interesse in een demo?

Heeft u interesse in een demonstratie van de mogelijkheden van PolyWorks®? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

0 + 1 = ?

); ga('send', 'pageview');