PolyWorks Benelux heeft een joint venture met InnovMetric Software Inc.

InnovMetric, opgericht in 1994, is een onafhankelijk software-ontwikkelingsbedrijf dat fabrikanten van elke omvang in staat stelt om hun 3D-meetprocessen digitaal te transformeren.

Met het hoofdkantoor in Quebec City in Canada, is InnovMetric een multinationale organisatie van 500 medewerkers met dochterondernemingen en joint ventures
in 16 landen: Canada, Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, Zweden, Turkije, India, Thailand, China, Japan, Tsjechië en Zuid-Afrika.

Toonaangevend in 3D-metrologie

InnovMetric is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van universele softwareoplossingen voor 3D-metrologie.
We zijn er trots op bij te dragen aan het succes van de grootste industriële productiebedrijven met de steun van onze 500 professionals die werkzaam zijn in onze verschillende internationale kantoren. Daarnaast plukken deze productiebedrijven de vruchten van de bijbehorende technische diensten om de voordelen van 3D-meettechnieken voor hun engineering- en productietoepassingen te maximaliseren.

Sinds 1994 heeft InnovMetric 32.000 PolyWorks-licenties verkocht aan 17.000 klanten in 98 landen.

Ontwikkelingen

InnovMetric investeert nu enorm in het creëren van de volgende generatie digitale gegevens- en procesbeheertechnologieën die 3D-meetgegevens centraal stellen in uw bedrijfsprocessen om de time-to-market en fabricagekosten aanzienlijk te verminderen.

Internationale klantenkring

97 van ’s werelds 100 grootste producenten gebruiken PolyWorks®-oplossingen in 3D-metrologiesoftware.
Onze klanten zijn wereldleiders in de productie van auto’s, lucht- en ruimtevaart, consumentenproducten, energie en vele andere industrieën,
zoals bijvoorbeeld Toyota, GM, Volkswagen, Honda, BMW, Daimler, Ford, Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Boeing, Embraer, Bombardier en Apple.