Haal alles uit PolyWorks® met hands-on training

Onze dienstverlening stopt niet nadat we een licentie-op-maat hebben geleverd. De gecertificeerde trainers van PolyWorks Benelux geven diverse trainingen. Zowel in het opleidingscentrum in Best als op locatie bij klanten. Doelstelling van de trainingen is om de functionaliteiten van de applicaties onder de knie te krijgen. Als u de diverse vaardigheden in de vingers heeft, kunt u zelfstandig met de applicaties aan de slag.

Insteek trainingen voor gebruikers

De behoefte en het niveau van u en uw collega’s vormen het uitgangspunt van onze meetkundige trainingen. Als we hier met ons aanbod op inspelen, kunt u zich ontwikkelen op uw eigen niveau en in het gewenste tempo. De beste meetsystemen en de beste software zijn niet voldoende voor state-of-the-art meetresultaten. Als gebruiker wilt u efficiënt gebruikmaken van de software en de meetsystemen.

Als u onze trainingen volgt, leert u zowel de systemen als de software als uw broekzak kennen.

Subsidie op de trainingen PolyWorks®

Opleidings- en ontwikkelingsfondsen (O&O-fondsen) in Nederland willen het vakmanschap op een hoger niveau krijgen.
Als uw bedrijf aan de voorwaarden van een O&O-fonds voldoet, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie/tegemoetkoming in de trainings- en scholingskosten van uw medewerkers. Elk opleidingsfonds hanteert eigen regels voor het aanvragen en verlenen van een subsidie.
Via Pensioenfonds MN Services weet u aan welk opleidingsfonds u afdraagt. Deze afdracht is zichtbaar op de kwartaalopgave van MN Services.

Meer weten? Kijk dan voor:

  • Groot Metaal op de website van A+O Metalektro. Tot en met 31 december 2021 wordt er een subsidie van 90% vergoed.
  • Klein Metaal op de website van OOM. Tot en met 31 december 2021 wordt er een subsidie van 75% vergoed.