Haal alles uit PolyWorks® met hands-on training

Onze dienstverlening stopt niet nadat we een licentie-op-maat hebben geleverd. De gecertificeerde trainers van PolyWorks Benelux geven diverse trainingen. Zowel in het opleidingscentrum in Best als op locatie bij klanten. Doelstelling van de trainingen is om de functionaliteiten van de applicaties onder de knie te krijgen. Als u de diverse vaardigheden in de vingers heeft, kunt u zelfstandig met de applicaties aan de slag.

Insteek trainingen voor gebruikers

De behoefte en het niveau van u en uw collega’s vormen het uitgangspunt van onze meetkundige trainingen. Als we hier met ons aanbod op inspelen, kunt u zich ontwikkelen op uw eigen niveau en in het gewenste tempo. De beste meetsystemen en de beste software zijn niet voldoende voor state-of-the-art meetresultaten. Als gebruiker wilt u efficiënt gebruikmaken van de software en de meetsystemen.

Als u onze trainingen volgt, leert u zowel de systemen als de software als uw broekzak kennen.

Subsidie op de trainingen bij PolyWorks®

Opleidings- en ontwikkelingsfondsen (O&O-fonds) in Nederland willen het technisch vakmanschap in de metaalbewerking op een hoger niveau krijgen. Hierover maken ze afspraken in de cao’s voor Klein Metaal en Groot Metaal.
Als uw bedrijf aan de voorwaarden van een O&O-fonds voldoet, kunt u in aanmerking komen voor een subsidie/tegemoetkoming in de trainings- en scholingskosten van uw medewerkers. Elk opleidingsfonds hanteert eigen regels voor het aanvragen en verlenen van subsidie. Meer weten? Bekijk de spelregels van het O&O-fonds waar u bij aangesloten bent. Zoals bijvoorbeeld van OOM en A+O Metalektro.

Via Pensioenfonds MN Services weet u aan welk Opleidingsfonds u afdraagt. Deze afdracht is zichtbaar op de kwartaalopgave van MN Services. Per medewerker is er jaarlijks een budget.

Classroom advanced training PolyWorks Inspector algemeen 

Als u als gebruiker een nieuwe licentie afneemt, maken we automatisch een afspraak voor een basistraining. Onze trainingen zijn niet alleen zinvol voor nieuwe gebruikers. De praktijk leert dat ook bestaande gebruikers graag hun kennis willen verrijken of up-to-date willen houden. Speciaal voor deze groep organiseert PolyWorks Benelux de training Advanced PolyWorks Inspector algemeen (niet toegepast op bepaalde hardware). Samen met gebruikers van andere bedrijven volgt u, in een groep van maximaal 8 personen, deze sessie.

De trainingen vinden plaats op onze locatie De Rijn 14, 5684 PJ Best, van 09.30 tot 16.00 uur.
Kosten: € 295,00 (per persoon) en inclusief lunch.
Vereisten: u moet de basistraining gevolgd hebben en praktijkervaring hebben met PolyWorks Inspector.

Wilt u deelnemen aan de Training Advanced PolyWorks Inspector algemeen?
Klik hier voor meer informatie en voor aanmelden stuurt u een mail naar: astegwee@polyworksbenelux.com

Interesse in een demo?

Heeft u interesse in een demonstratie van de mogelijkheden van PolyWorks®? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

2 + 0 = ?

); ga('send', 'pageview');