Meetdienstverleners waarmee PolyWorks Benelux samenwerkt.

Argon - meetdienstverlener PolyWorks

Argon Measuring Solutions

Als expert in de metrologie ondersteunt Argon Measuring Solutions zijn klanten met 3D-meetdiensten, de ontwikkeling van meet- en rapportagetemplates, reverse engineering-projecten en de integratie van nieuwe meetsystemen on-site bij de klant. Argon heeft een ruime expertise in zowel tactiele als optische meettechnologieën en ervaring in allerlei sectoren.

Klik hier voor meer informatie over Argon Measuring Solutions.

AS3D Metrologie Nederland - reseller PolyWorks

AS3D Metrologie Nederland

AS3D Metrologie Nederland biedt zijn klanten diensten en advies op het gebied van 3D-meettechnologie. De kerncompetenties zijn tactiele en optische componentinspectie, uitrichting metingen, documentatie, re-certificering en installatie van gereedschap uitrusting door middel van mobiele precisie meetarm en Laser Tracker.

Klik hier voor meer informatie over AS3D Metrologie Nederland.

Coenradie - meetdienstverlener PolyWorks

Coenradie

Ingenieursbureau Coenradie biedt kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen voor meten, 3D-scannen en reverse engineering binnen elke industrie en sector. Onze ervaren experts gaan geen enkele meetuitdaging uit de weg. Voor elk project bieden we van begin tot eind professionele ondersteuning en een oplossing. We zijn zowel offshore als onshore actief: in ons eigen meetlaboratorium en op locatie bij de klant.

Klik hier voor meer informatie over Coenradie.

Geopoints - meetdienstverlener PolyWorks

Geopoints

Geopoints is specialist in het vastleggen en verwerken van 3D-scans. Met behulp van 3D-scandata voeren we kwaliteitscontrole en reverse engineering uit voor diverse toepassingen in zeer uiteenlopende industrieën. Na het doorgronden van uw vraagstuk, kiezen we uit verschillende hardware en software – waar we ruime ervaring mee hebben – de beste oplossing. We nemen u de zorg voor het gehele 3D-scanproces uit handen of we trainen en adviseren uw medewerkers om zelf met 3D-scanmethodes te werken.

Klik hier voor meer informatie over Geopoints.

LEC3D - meetdienstverlener PolyWorks

LEC3D

LEC3D is gespecialiseerd in 3D-meten, 3D-scannen (op locatie) en heeft diverse meetsystemen ter beschikking om een groot scala aan 3D-meetdiensten te kunnen uitvoeren. Door de inzet van diverse meetsystemen richt LEC3D zich op het uitvoeren van opdrachten in een bereik van 0,001 mm tot 100 m. Wanneer u niet over de juiste systemen beschikt of onvoldoende capaciteit heeft, helpt LEC3D u bij het uitvoeren van uw meting.

Klik hier voor meer informatie over LEC3D.

Medir - reseller PolyWorks

Medir International

In 3D-scannen, 3D-meten, laseruitlijnen, trillingsmetingen en aanverwante producten heeft Medir International BV een leidende positie. Zowel in de nationale als in de internationale markt. Als bedrijf investeren we continu in onze werknemers en ons materieel om de innovaties in de verschillende markten te volgen en toe te passen.

Klik hier voor meer informatie over Medir International.

Metior 3D - meetdienstverlener PolyWorks

Metior 3D

METIOR 3D is de ideale partner voor een breed scala aan driedimensionale meetopdrachten. We bieden onze meet- en inspectieservice aan voor zowel eenmalige opmetingen als totaalprojecten met een repeterend karakter. Ook is het mogelijk om onze interne meetdienst in te schakelen om samen met u als klant naar meetoplossingen te zoeken. Kwaliteit van de dienstverlening en service staat hoog in het vaandel. Bij elk project kunt u rekenen op gedreven experts en state-of-the-art meettoestellen.

Klik hier voor meer informatie over Metior 3D.

Nio - meetdienstverlener PolyWorks

Nio

Nio biedt het meest efficiënte antwoord op uw noden rond 3D digitalisering, reverse engineering en kwaliteitscontrole. Met onze inspectiesoftware kunnen we uw complex of moeilijk te verplaatsen object inspecteren, door het combineren van tactile probing en optical scanning. Typische resultaten hiervan zijn: meetrapporten inclusief GD&T, CAD-2-Scan kleurvergelijkingen en statistische procescontrole.

Klik hier voor meer informatie over Nio.

Van Vliet Techniek - meetdienstverlener PolyWorks

Van Vliet Techniek

Met de inzet van mobiele meetapparatuur verleent Van Vliet Techniek hoogwaardige service bij tal van meettechnische opgaven. Als gespecialiseerd bedrijf zijn we breed inzetbaar, dankzij onze grote verscheidenheid aan meetapparatuur. Denk hierbij aan lasertrackers, meetarmen, scanner op meetarm en total-stations. Van Vliet Techniek is ook uw partner voor grotere projecten, dankzij samenwerkingsverbanden met externe partners.

Klik hier voor meer informatie over Van Vliet Techniek.