Onderstaande resellers verkopen de oplossingen en producten van PolyWorks.

FARO - reseller PolyWorks

FARO Benelux

FARO® is producent van mobiele driedimensionale meet-, scan- en laserprojectietechnieken. FARO ontwikkelt en produceert geavanceerde oplossingen voor het zeer nauwkeurig in 3D vastleggen, meten en analyseren van objecten in diverse branches, zoals bijvoorbeeld de metaalindustrie, de bouw, de luchtvaartindustrie, offshore, automotive en openbare veiligheid.

Klik hier voor meer informatie over FARO Benelux.

Hexagon - reseller PolyWorks

Hexagon Manufacturing Intelligence

Hexagon Manufacturing Intelligence verbetert samen met klanten de productiviteit door zich gedurende de gehele productlevensduur te focussen op de controle en levering van hoogwaardige kwaliteit. Daarvoor beschikken we over een ongeëvenaard portfolio aan digitale productietechnologieën, zoals CAE-oplossingen voor ontwerpen en engineering, CAD/CAM en aanvullende software voor productietoepassingen, hardware- en softwareoplossingen voor metrologie en databeheer en analysetools.

Klik hier voor meer informatie over Hexagon Manufacturing Intelligence.

LK Metrology - reseller PolyWorks

LK Metrology

LK Metrology staat bekend om zijn innovatieve CMM hardware- en softwareoplossingen. De metrologieproducten worden wereldwijd gebruikt om de kwaliteit van geproduceerde componenten te controleren en te verbeteren. Deze precisietechnologie ondersteunt de wereldwijde procesketen van ontwerp, ontwikkeling, productie tot assemblage en waarborgt de kwaliteit in industrieën, zoals automotive, luchtvaart, defensie, autosport, energie en medische toepassingen.

Klik hier voor meer informatie over LK Metrology.

Medir - reseller PolyWorks

Medir International

In 3D scannen, 3D meten, laser uitlijnen, trilling metingen en aanverwante producten heeft Medir International BV een leidende positie. Zowel in de nationale als in de internationale markt. Als bedrijf investeren we continu in onze werknemers en ons materieel om de innovaties in de verschillende markten te volgen en toe te passen.

Klik hier voor meer informatie over Medir International.

Nikon - reseller PolyWorks

Nikon Metrology Europe

Nikon Metrology vervaardigt industriële metrologiesystemen op basis van contactloze meettechnieken, zoals laserscanning, videobeeld-opname en computertomografie (CT). Deze systemen laten toe efficiënt visuele controle en metingen met (sub)micron nauwkeurigheid uit te voeren, zowel aan de buitenzijde van een voorwerp als binnenin.

Klik hier voor meer informatie over Nikon Metrology Europe.

SMS - reseller PolyWorks

Steen Metrology Systems

Steen Metrology Systems (SMS) biedt een compleet programma voor de geometrische meettechniek, inclusief de bijbehorende service, advisering, ondersteuning en opleiding.  SMS beschikt over een eigen meetlaboratorium, dat volledig uitgerust is met diverse meetmachines die de hoogste precisie in meettechnieken waarborgen.

Klik hier voor meer informatie over Steen Metrology Systems.

Zeiss - reseller PolyWorks

ZEISS Benelux

ZEISS is toonaangevend in de optische en opto-elektronische industrie. Als pionier van de optische wetenschap blijven we de grenzen van onze verbeelding uitdagen en oprekken. Met onze passie voor sublieme oplossingen inspireren we de wereld om op nieuwe manieren te kijken. ZEISS garandeert kwaliteitsnormen waar maximale precisie een must is: dankzij complexe meetmachines, metrologiesoftware en microscoopsystemen voor wetenschap, onderzoek en materiaalinspectie. ZEISS zorgt er hierbij voor dat zelfs de kleinste structuren en processen zichtbaar worden.

Klik hier voor meer informatie over ZEISS Benelux.