Vereisten computer

Klik hier om de minimale systeemvereisten te bekijken.

Comptabiliteit

Klik hier om de lijst met 3D-software te raadplegen die met PolyWorks®-oplossingen compatibel is.

Klik hier om de CAD-bestandsindelingen te raadplegen die worden ondersteund door de PolyWorks Inspector™-oplossing.

Support

Als het eerste jaar bijna voorbij is, sturen wij u een offerte met de vraag om uw support-/onderhoudscontract te verlengen.
U mag ook zelf contact met ons opnemen. Bel +31 40 302 00 15 of mail naar info@polyworksbenelux.com 

Een nieuwe PolyWorks®-licentie omvat één jaar ondersteuning/onderhoud. Dit pakket geeft toegang tot nieuwe, belangrijke PolyWorks®-releases, maandelijkse tussenpublicaties (softwareverbeteringen, bugfixes en updates van plug-ins), support door ons technisch ondersteuningsteam via e-mail en telefoon en toegang tot de Technical Support Zone.
Ruim vóór het einde van dit jaar ontvangt u van ons een offerte met de vraag om de ondersteuning/onderhoud met een jaar te verlengen. U blijft daarmee dan ook in de laatste versie PolyWorks werken.

Elke individuele gebruiker met een PolyWorks®-licentie en een ondersteunings-/onderhoudscontract heeft recht op toegang tot de TSZ. Om in te loggen, heeft u een zakelijk e-mailadres en een wachtwoord nodig. Heeft u momenteel geen toegang tot de TSZ of wilt u toegang geven aan extra gebruikers van PolyWorks®? Stuur dan een e-mail naar keys@innovmetric.com met uw volledige naam, e-mailadres en PolyWorks® dongel ID. U ontvangt uw wachtwoord kort daarna per e-mail. Met dit wachtwoord krijgt u toegang tot de technische ondersteuningszone.

Houd er rekening mee dat het proces voor het valideren van een support-/onderhoudscontract enige tijd kan duren. Probeer het over een uur opnieuw. Als u nog steeds geen toegang hebt tot de Technical Support Zone, neem dan contact met ons op via keys@innovmetric.com.

Download PolyWorks Reviewer™

Ga naar de Technical Support Zone, scroll op deze pagina naar beneden tot aan de alinea Access The Technical Support Zone en log in.

Training

Klik hier om de beschikbare trainingssessies te bekijken.

Voor alle on-site trainingen sturen we aan de contactpersoon binnen uw bedrijf, een gedetailleerde bevestigingsmail met alle aanvullende informatie over de training en welke vereisten nodig zijn voor de trainingsruimte.

Training Room Setup

 1. Equipment
  – Een projector en indien mogelijk een white bord
  – Een computer voor elke deelnemer
  – Toegang tot het digitaliseringsapparaat (indien van toepassing)
 1. Computerconfiguratie, minimale systeemvereisten
  – CPU: dual-core CPU
  – RAM: 4 GB
  – Grafische kaarten: hardware-versnelde, professionele OpenGL grafische kaart (zoals een NVIDIA Quadro-serie kaart) uitgerust met 1 GB geheugen
  – Besturingssysteem: 64-bit. Minimaal Windows 7 of 8.1, Professional Edition
  – Invoerapparaat: muis met twee knoppen en wiel
 2. Meetmiddel (CMM-scanarm)
  Het meetapparaat moet operationeel en gekalibreerd zijn. Trainees zouden er al vertrouwd mee moeten zijn.
  In het ideale geval zouden zij door de fabrikant van het apparaat moeten zijn opgeleid.
 3. PolyWorks-software en -licenties
  De nieuwste versie van PolyWorks moet op alle computers, die voor de trainingssessie worden gebruikt, worden geïnstalleerd.