september 2019

Programmeertijden meetmachines van dagen naar uren.

Mark Luijbregts

Mark Luijbregts in Solutions magazine: “Binnen een dag waren we een werkstuk voor de ASML machine met 2.000 meetpunten aan het meten. Hiervoor kostte het programmeren twee weken tijd”.

25 april 2019

InnovMetric lanceert PolyWorks Collaborative Suite 2019

InnovMetric Software Inc. kondigde vandaag de lancering van de 2019-release van de PolyWorks Collaborative Suite aan. Deze release bevat  de nieuwe PolyWorks | ReportLoop ™ voor Excel-oplossingen. Dit nieuwe product koppelt de PolyWorks Metrology Suite op digitale wijze aan Microsoft Excel. Op deze manier is het mogelijk om 3D smart inspectiegegevens op te nemen in de bedrijfsinspectierapporten van klanten.

24 april 2019

InnovMetric lanceert PolyWorks Metrology Suite 2019

Deze belangrijke, nieuwe release levert nieuwe objectmeetscripts die de deur openzetten voor alle aangepaste meettechnieken van klanten binnen de standaard PolyWorks-workflow. Daarnaast bevat deze release een nieuwe benadering voor geassisteerde sequencing, waarmee u het opzetten van CMM-reeksen aanzienlijk versnelt.

Op de hoogte blijven?

Via een digitale nieuwsbrief houdt PolyWorks Benelux u op de hoogte van de laatste trends, nieuwe applicaties, recente updates en geslaagde projecten. Wilt u deze nieuwsberichten regelmatig in uw mailbox ontvangen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van PolyWorks Benelux.

1 + 5 = ?

); ga('send', 'pageview');