oktober 2020

Meten met een schuifmaat is eenvoudig toe te voegen in een PolyWorks|Inspector project.

oktober 2020

MBD Meet & Learn Community

Webinar ‘Supporting the digital transformation of your 3D measurement processes’

Op 11 november tussen 10 en 11 uur gaf Mark Luijbregts zijn bijdrage aan het webinar ‘Supporting the digital transformation of your 3D measurement processes’.
U kunt het hele webinar terugluisteren via YouTube. Mark is te horen tussen 3.00 en 8.20 minuten.

oktober 2020

MBD Meet & Learn Community

In deze fase van de implementatie van Model Based Definition is het delen van kennis en ervaringen van groot belang. Daarom lanceert Mikrocentrum samen met ASML de MBD Meet & Learn Community. Via deze community wordt u altijd snel op de hoogte gehouden van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van MBD. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat u van de community kunt verwachten lees dan hierover meer op de website waar u zich ook kunt aanmelden.

oktober 2020

Kwaliteitscontrole wordt integraal onderdeel van de werkvoorbereiding.

Mark Luijbregts op de website van Made-in-Europe: Dat is een van de stellingen waarmee ik de deelnemers aan het tweede MBD Solutions Event op 13 oktober wil uitdagen. “Door de kwaliteitscontrole integraal onderdeel te maken van de werkvoorbereiding, kunnen we het productieproces beter onder controle krijgen”.

In plaats van het reeds op deze datum geplande MBD Solutions Event wordt nu een online event georganiseerd. 

september 2019

Programmeertijden meetmachines van dagen naar uren.

Mark Luijbregts

Mark Luijbregts in Solutions magazine: “Binnen een dag waren we een werkstuk voor de ASML machine met 2.000 meetpunten aan het meten. Hiervoor kostte het programmeren twee weken tijd”.

Op de hoogte blijven?

Via een digitale nieuwsbrief houdt PolyWorks Benelux u op de hoogte van de laatste trends, nieuwe applicaties, recente updates en geslaagde projecten. Wilt u deze nieuwsberichten regelmatig in uw mailbox ontvangen? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van PolyWorks Benelux.

0 + 3 = ?

); ga('send', 'pageview');