Nu uw Wenzel upgraden met revolutionaire PolyWorks|Inspector™, de voordeligste manier tot direct succes!

Bent u met uw huidige Wenzel meetmachine voorbereid op de (nabije) toekomst?

U bent al jaren in het bezit van een goed onderhouden Wenzel meetmachine, maar de snelheid laat te wensen over. Dit betekent meestal het vervangen van uw meetmachine of de software van de Wenzel. Een flink kostenplaatje.  NIET DOEN!

Uw oude Wenzel meetmachine kan nog vele jaren mee door de gemakkelijk te bedienen en moderne software van PolyWorks. De programmeersnelheid gaat met minimaal 50% vooruit.

Het deels automatisch programmeren met nieuwe software van PolyWorks voor uw Wenzel CMM biedt een groot tijdsvoordeel voor het productieproces. De druk op de meetkamer wordt een stuk minder. Rapporten een peulenschilletje. PMI-data verkorten de programmeertijd aanzienlijk. U heeft geen uren meer nodig, maar u klaart deze klus in slechts enkele minuten. Ondertussen gebruikt u de Wenzel meetmachine waarvoor die bedoeld is: meten.

Door het toepassen van Model Based Definition (MBD) wordt alle informatie die nodig is in het proces toegevoegd aan het 3D-model. Ook in productie zijn 2D tekeningen van het 3D model niet meer nodig.
En dat is maar goed ook, want een tekening is eigenlijk weer een extra informatiedrager. Wordt tijdens het productieproces het 3D-model gewijzigd dan wordt dit vaak in de praktijk niet doorgevoerd op de tekening. Het resultaat: 3D-model en tekening zijn niet meer gelijk.

Statistical Process Control of statistische procescontrole (SPC) is de toepassing van statistische technieken bij het volgen en beheersen van een proces, bedoeld om er voor te zorgen dat er zo efficiënt mogelijk een zo goed mogelijk product gemaakt wordt.

PolyWorks Benelux heeft veel kennis over meten en we hebben zeker een idee hoe de toekomst er op dat gebied uit gaat zien.

Met onze software kun je er voor zorgen dat jullie huidige/oude machine wordt geüpdatet zodat jullie nieuwe toepassingen kunnen gaan uitvoeren. Mogelijk wordt dan:

 • Controle en analyse van gereedschaps- of onderdeelafmetingen;
 • Het voorkomen van productie- en assemblageproblemen;
 • Begeleiding van assemblage via real-time metingen;
 • Toezicht op kwaliteit van geassembleerde producten via (non-contact) point cloud digitaliseerapparatuur en (contact) single point meetapparatuur;
 • Een breed scala aan uitlijningstechnieken;
 • Extractie van alle benodigde afmetingen;
 • Gedigitaliseerde data correct te positioneren en te oriënteren in 3D;
 • Automatisch het juiste rapport genereren;
 • Rapportage met 3D-screenshots van een onderdeel of tabellen met resultaten;
 • Bij aanpassingen in het project verandert de rapportage automatisch mee;
 • Extractie mogelijk van een CAD-model of van een gemeten referentie-onderdeel.

Vervolgens gaat PolyWorks® nog een stap verder. Zo is het mogelijk om de meetdata van verschillende afdelingen (Design, Productie en Kwaliteit) digitaal onderling en met elkaar, tegelijkertijd te delen.
Zelfs het terugleiden naar CAD-software behoort tot de mogelijkheden.

Wij laten u graag met een demo op uw of onze locatie zien wat de mogelijkheden zijn.

Na aankoop van de software:

 • Kunnen wij een opleiding geven op uw of onze locatie.
 • Bieden wij een goede helpdesk.

Mocht u nog niet overtuigd zijn van deze software revolutie maar heeft u wel meetwerk die u niet zelf kunt uitvoeren, neem dan toch contact met ons op voor een deskundig meet-advies. We kunnen u in de praktijk laten zien hoe meten met PolyWorks werkt en u met deze software snel resultaat kunt zien.

Vrijblijvende prijsopgave?

Wat kost dat nu, direct overstappen op PolyWorks|Inspector™?
Of wilt u zonder verplichtingen 2 maanden kosteloos uitproberen?
U betaalt dan alleen de training waarop u zelf mogelijk een subsidie kunt aanvragen.
Bel of mail geheel vrijblijvend naar: astegwee@polyworksbenelux.com
+31 (0)40-3020015