Wereldwijde support van 150 professionals

Om onze missie te realiseren, kiezen we voor technische ondersteuning van de bovenste plank.
In nauwe samenwerking met een netwerk van softwarepartners hebben we een ijzersterk technisch ondersteuningsteam samengesteld. Dit team beschikt over ervaring en expertise in industriële metrologie, productengineering en het productieproces. Met 150 vaardige applicatiespecialisten uit 19 landen staan we u in 20 verschillende talen met raad en daad terzijde.

Beveiligde technische ondersteuningszone

De beveiligde technische ondersteuningszone biedt gebruikers van PolyWorks® 24/7 online toegang tot:

Software-releases

In deze sectie vindt u de downloadbare versies van PolyWorks® en release-opmerkingen.

Knowledge Base

Deze sectie biedt video’s en tutorials om u te helpen het meeste uit PolyWorks® te halen:

  • Het Video Learning Center biedt taakgerichte video’s om u te helpen de basisfuncties van PolyWorks® te leren.
  • Een gedeelte met zelfstudies bevat technische documenten, zoals gebruikershandleidingen, tips en trucs en meer.
Gegevensuitwisseling

Deze sectie is gewijd aan uw probleemoplossing en stelt u en een PolyWorks®-expert in staat om vertrouwelijk gegevens uit te wisselen voor beoordeling.

Macrozone

PolyWorks® biedt de mogelijkheid om macroscripts te maken. Hiermee automatiseert u repetitieve taken of genereert u een persoonlijke set hulpmiddelen om tijd te besparen of taken uit te voeren op een vooraf gedefinieerde, gecontroleerde manier. In de macroregio vindt u tevens een verscheidenheid aan nuttige macroscripts die ons technische ondersteuningsteam ontwikkeld heeft.

Toegang tot de technische ondersteuningszone

Klik hier om u aan te melden voor de technische ondersteuningszone.

Wilt u een account maken?

Heeft u nog geen toegang tot de technische ondersteuningszone? Stuur dan een e-mail naar keys@innovmetric.com met uw volledige naam, e-mailadres en PolyWorks® dongle ID. U ontvangt uw wachtwoord kort daarna per e-mail. Met dit wachtwoord krijgt u toegang tot de technische ondersteuningszone.

Uw wachtwoord vergeten?

Bent u uw wachtwoord vergeten om toegang te krijgen tot de technische ondersteuningszone? Klik hier en het systeem genereert automatisch een nieuw wachtwoord. Als u hiermee inlogt, kunt u het wachtwoord wijzigen.

Interesse in een demo?

Heeft u interesse in een demonstratie van de mogelijkheden van PolyWorks®? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.

7 + 1 = ?

); ga('send', 'pageview');