Problemen oplossen met minimale en maximale afwijkingen

Tip voor PolyWorks|Inspector™ 

Wanneer u de resultaten van een of andere vorm-, richting- en positie controle op kenmerken analyseert, is het belangrijk om het slechtste punt te identificeren, aangezien dit nodig is om de gerapporteerde waarde te berekenen. Met de PolyWorks® Metrology Suite 2019 IR0 kunt u nu eenvoudig de minimale en maximale afwijkingen van de gemeten punten van kenmerken weergeven in de 3D-weergave. Hierdoor kunt u uw rapportagemogelijkheden verbeteren en kunt u snel probleemgebieden identificeren.

Stap voor stap: Om de minimale en maximale afwijkingen van de gemeten punten van een kenmerk weer te geven:

  • 1. Klik met de rechtermuisknop op het gemeten kenmerk in de 3D-weergave om het snelmenu weer te geven.
  • 2. Klik in het menu op Beeld > Minimale en maximale afwijkingen > Herstellen. De minimale en maximale afwijkingen van de gemeten punten van het kenmerk worden weergegeven in de 3D-weergave.
  • 3. Optioneel: Om de afwijkingen van alle gemeten punten weer te geven, klikt u met de rechtermuisknop op het kenmerk en klikt u op Beeld > Afwijkingen > Herstellen in het snelmenu.

OPMERKING: U kunt ook de weergave van minimale en maximale afwijkingen activeren met behulp van het eigenschappenblad van een kenmerk. Klik op het tabblad Weergave, selecteer de optie Minimale en maximale afwijkingen identificeren en klik op de knop Toepassen.

Problemen vervangen door oplossingen
Problemen vervangen door oplossingen
Problemen vervangen door oplossingen