); ga('send', 'pageview');

Privacy Statement PolyWorks Benelux

Inleiding

Met ingang van 25 mei 2018 is de nieuwe Europese Privacywetgeving (AVG) van kracht. Volgens de AVG is het verplicht om zorgvuldig en volgens de opgestelde richtlijnen om te gaan met de privacygegevens van (potentiële) klanten. Met onderstaande privacyverklaring geeft PolyWorks Benelux vorm en inhoud aan de eisen die de AVG stelt.

Bezoekt u onze website, stuurt u een mail, vraagt u online een demo aan, abonneert u zich op onze digitale nieuwsbrief of neemt u op een andere manier contact met ons op? In al deze gevallen, ontvangt PolyWorks Benelux persoonsgegevens van u. Het zijn er misschien niet veel, maar we bewaren en verwerken deze gegevens wel. In deze privacyverklaring kunt u lezen waarom we dat doen, wat er met uw gegevens gebeurt en hoe u ze kunt inzien, aanpassen of laten verwijderen.

Een van de verplichtingen die voortvloeit uit de AVG is dat deze privacyverklaring in heldere, begrijpelijke taal geschreven moet zijn. Als bedrijf staan we daar vanzelfsprekend helemaal achter. Wat ons betreft geldt deze eis voor elk document en zeker voor de zogenoemde kleine lettertjes en de algemene voorwaarden.

Welke persoonsgegevens verwerkt PolyWorks Benelux?

PolyWorks Benelux verwerkt uw persoonsgegevens zodra u contact met ons opneemt. U schrijft zich bijvoorbeeld in voor onze digitale nieuwsbrief, u vraagt een demo aan, u vult een contactformulier in op onze website, u meldt zich aan voor een webinar, Kennisdag of training, of u stuurt een e-mail of u neemt telefonisch contact op voor meer tekst en uitleg over de producten en service van PolyWorks Benelux.

Neemt u op een van bovenstaande manieren contact op, dan verwerken we de volgende persoonsgegevens van u:

  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummers (mobiel en vast)
  • E-mailadres en URL
  • Overige persoonsgegevens die u verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • BTW-nummer

Als u onze website bezoekt, verzamelen we ook informatie van u die niet persoonlijk is, zoals:

  • De naam van de browser die u gebruikt
  • Het besturingssysteem dat u gebruikt
  • De serviceprovider waarmee u internettoegang heeft

Waarom verwerkt PolyWorks Benelux uw persoonsgegevens?

Grofweg hebben we twee redenen waarvoor we uw persoonsgegevens gebruiken. De eerste reden is dat we die gebruiken om contact met u te kunnen onderhouden, bijvoorbeeld om te kunnen bellen, mailen of post toe te sturen. De tweede reden is dat we die gebruiken om bezoekersgedrag te analyseren om onze website verder te verbeteren.

Wat doet PolyWorks Benelux niet met uw gegevens?

PolyWorks Benelux verkoopt uw gegevens niet en geeft ze niet door aan anderen. Ook gebruiken we ze niet om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen of om besluiten te nemen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Dat wil zeggen dat we geen gebruik maken van computerprogramma’s of –systemen waar geen mens meer aan te pas komt.

Met welke derde partijen deelt PolyWorks Benelux uw persoonsgegevens?

Normaliter is PolyWorks Benelux de enige die toegang heeft tot uw gegevens. Maar er zijn derde partijen die toegang hebben tot uw gegevens of een deel daarvan. Dat is alleen het geval als de wet daartoe verplicht of als dat voor ons noodzakelijk is voor een goede bedrijfsvoering.

Het gaat om de volgende ‘derden’:

  • De websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren ( Hostnet host de website van PolyWorks Benelux)
  • De websitebouwer
  • De nieuwsbriefsoftware, voor het kunnen verzenden van de digitale nieuwsbrief (voor de digitale nieuwsbrieven gebruikt PolyWorks Benelux LaPosta)
  • Google Analytics, voor de analyse van de gegevens van bezoekers van de website.
  • Met deze partijen heeft PolyWorks Benelux verwerkersovereenkomsten afgesloten of is daar nog mee bezig.

Wat doet PolyWorks Benelux met cookies?

PolyWorks Benelux gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. PolyWorks Benelux gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Daarnaast plaatst PolyWorks Benelux cookies op de website om uw surfgedrag bij te houden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben we u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting hierover op de site van veilig internetten.

Wat doet PolyWorks Benelux met Google Analytics?

Op deze website worden cookies geplaatst door Google Analytics. Met die gegevens kunnen we het bezoek- en klikgedrag op de website analyseren. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Hier vindt u meer informatie over het privacybeleid van Google Analytics.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het unieke klantgedeelte van het IP-adres hebben we geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet en we maken geen gebruik van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heeft PolyWorks Benelux geen invloed op.

Hoe lang bewaart PolyWorks Benelux uw persoonsgegevens?

PolyWorks Benelux bewaart uw persoonsgegevens in Salesforce niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor we uw gegevens verzamelen.

Oftewel:

  • Heeft u zich ingeschreven voor onze digitale nieuwsbrief? Dan bewaren we uw persoonsgegevens zolang u zich niet uitschrijft.
  • Heeft u zich aangemeld voor een demo, webinar, training of Kennisdag? Dan bewaren we uw persoonsgegevens tot twee jaar na het laatste contact.
  • Bent u klant of klant geweest? Dan bewaren we uw persoonsgegevens tot twee jaar na het laatste, noodzakelijke, zakelijke contact.
  • Hebben we om een andere reden zakelijk contact? Dan verwijderen we uw persoonsgegevens uiterlijk twee jaar na het laatste contact.

Uitzonderingen

Er is een uitzondering: als MKB-bedrijf zijn we wettelijk verplicht onze administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Hoe beveiligt PolyWorks Benelux persoonsgegevens?

PolyWorks Benelux neemt de bescherming van uw gegevens serieus en heeft passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Deze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kunt u herkennen aan het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url. Als u het idee heeft dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mluijbregts@polyworksbenelux.com.

Wilt u uw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Natuurlijk kunt u uw persoonsgegevens inzien, corrigeren of (laten) verwijderen. De gegevens waarmee u staat ingeschreven in de nieuwsbrief kunt u zelf inzien, aanpassen of verwijderen via de link onderaan die nieuwsbrief. Neem contact met ons op als u andere gegevens wilt aanpassen. We reageren uiterlijk binnen twee weken op uw verzoek.

Heeft u een klacht, dan kunt u terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen over de privacyverklaring van PolyWorks Benelux? Bel +31 40 302 00 15 of verstuur uw opmerking, aanvulling of nuance via onderstaand contactformulier.

7 + 0 = ?