Technishow 2022

Na ruim 4 jaar wordt de Technishow weer georganiseerd! PolyWorks is er natuurlijk weer bij en geeft meerdere live demonstraties op hét meest toonaangevende platform in de Benelux op het gebied van industriële productietechnologie. Hier zie, hoor, voel en proef je de toekomst van de maakindustrie. Hier zet je de volgende stap in slimme productie-optimalisatie. Hoe ga jij om met de snelle ontwikkelingen binnen de maakindustrie? En zorg je dat je de juiste keuzes maakt? Van 30 augustus t/m 02 september in de Jaarbeurs in Utrecht.

Precisiebeurs

De Precisiebeurs is al 20 jaar hét jaarlijkse ontmoetingsmoment voor professionals uit de precisietechnologie.

Dit jaar viert de Precisiebeurs alsnog haar 20-jarig jubileum! De vele voorbeelden en toepassingen die tijdens al die jaren op de beurs zijn getoond, bewijzen dat precisietechnologie een stabiele basis heeft gelegd voor de ontwikkeling van vele apparaten en technologieën om ons heen. De ontwikkeling van precisietechnologie gaat nog altijd razendsnel en legt druk op de vervaardiging van systemen en componenten. Nieuwe eisen en resulterende uitdagingen volgen elkaar daarbij in rap tempo op. Op de Precisiebeurs treft u efficiënt alle facetten bij elkaar, technisch en strategisch, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren.

De Precisiebeurs jubileumeditie heeft als thema: Precision technology, the next 20 years. De huidige en snel veranderende omstandigheden vormen hierin een actueel onderwerp. Na de succesvolle introductie in 2019 van een jaarlijks wisselend partnerland (toen Zwitserland), stelt de Precisiebeurs de komende editie partnerland België centraal. Ook ontdekt u strategische businesskansen en maakt u kennis met Young Technology talenten tijdens korte, krachtige pitches.